100 g kartofler 
100 g mandler 
200 g squash 
50 g koldpresset solsikkeolie 
1 dl æblejuice 
100 g sukker 
50 g kartoffelmel 
50 g rismel 
1 tsk  vanilje 
2 tsk  kanel 
sesamfrø 
1 ds  ananas
  
Kartoflerne koges møre, afkøles og moses. 
Squashen skylles og rives fint. 
Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes. 
Olie, æblejuice og sukker røres skummende. 
Alle kagens ingredienser blandes og kommes i en smurt kageform drysset med sesamfrø. 
Bages i ovnen ved 200ºC i ca. 35 minutter. 
Annanas og lidt af saften kommes i en blender og hakkes fint. 
Tilsæt saft indtil en passende konsistens. 
Kagen serveres lun med ananasmos som tilbehør. 
  
Tips: Kan også kommes i små papirforme og pensles med smeltet mælkefri chokolade.