Logo

Squashpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
1 lille løg
4 stykker soltørrede tomater i olie
1 fed hvidløg
½ bundt persille
salt
citronpeber

Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. Kog squash og løg i 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra.

Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på 4 stykker alufolie. Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne.

Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashen næsten er gennemstegt, men stadig har bid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her