Logo

Squashsalat med skinketern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ squash
50 g skinketern
1 dl ylette
½ fed hvidløg
½ spsk hakket persille
1 tsk sød fransk sennep
¼ tsk salt
 
Ylette afdryppes i et kaffefilter i nogle timer hvorefter den røres med
presset hvidløg, sød fransk sennep, hakket persille og salt.
Blandes med squash skåret i tynde halve skiver og skinketern. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her