Et ordentligt luftskib af en aflang squash
 
2 store rødspætter - fileteres 
3 gulerødder halverede i fuld længde 
1 stor pastinak 
2 løg i fine tern 
4 fed hvidløg finhakket 
rapsolie, lidt eddike, salt og peber. 
Friske krydderurter fra haven fx dild, rosmarin eller persille. 
 
Fileter fisken.
Skræl og skær squashen over på langs og udhul den.
Fyr ovnen op på 225°C. 
Hak den ene udhulede halvdel i fine tern. 
Skrub gulerødderne rene og skær dem over i halve i den fulde længde. 
Pastinakken skrælles og hakkes i grove tern, riv løgene og hak 
hvidløgene fint. 
Svits hvidløg, løg, pastinak og squash tern i olien. 
Steg i 5 min. 
Tilsæt derpå de hakkede krydderurter og tag gryden af varmen. 
Damp (blancher) gulerødderne i en lille kasserolle i 5 min. 
Rul hver af fiskefileterne sammen til ruller og hold dem sammen med en 
kødnål. 
Damp rullerne i 5 min. til de er færdige – dvs. når kødet er mælkehvidt 
Hæld de svitsede grønsager ned i den halve squash. 
Sæt squashen i ovnen og bag det i små 20 min. squashen føles blød, men 
ikke til den er blevet slasket! 
Tag squashen ud af ovnen, pynt den med fiskerullerne og gulerødderne. 
Sæt evt. en blomst i som pynt.