Logo

Squashsuppe med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g squash i tern
1 stort løg i tern
olivenolie
1 l. hønsefond
1 potte frisk basilikum
1 dl piskefløde
1 pasteuriseret æggeblomme
50 g frisk revet parmasanost
salt og peber
 
Løg og squash svitses i olien, hønsefond og basilikum tilsættes og koges uden låg til indtil squashene er møre.

Herefter blendes suppen og monteres med blandingen af æggeblomme, piskefløde og ost (må ikke koge).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her