1 kg  kylling delt i store stykker 
2 spsk  olie 
2 store løg i skiver 
4 fed knust hvidløg 
2 tsk  frisk revet ingefær 
1 tsk  gurkemaje (gult i pulverform) 
½ tsk  chilipulver 
3 tsk  koriander 
1 tsk  kommen, pulver 
½ tsk  salt 
½ kop tomatpuré 
2 stænger kanel 
1 kop kokosmælk 
 
Gulerodssalat: 
300 g  reven gulerod 
1 hakket rødløg 
1 tsk  frisk reven ingefær 
salt 
2 dl  yoghurt naturel 
½ grøn peber 
½ dl  frisk hakket persille
 
Varm olien på panden og kom løg, hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3 min. 
Kom turmarik, chili, koriander og kommenpulver i og svits det hele i 
yderligere 2 minutter. 
Kom kyllingestykkerne i og det hele svitses i ca. 4 minutter inden salt, tomat puré og kanel kommes i. 
Bland det hele sammen og skru ned for varmen og læg låg på.
Lad det simre i ca. 25 minutter. 
Husk at røre i gryden af og til. 
Kom kokosmælk i og lad det simre i ca. 15 minutter mere uden låg. 
Serveres med løse ris og gulerodssalat til.
  
Gulerodssalat: 
Det hele blandes sammen og pyntes med frisk hakket persille.
Serveres som tilbehør til grillmad eller Srilankansk kylling med ris.
Husk at man skal blande salt og yoghurt lige inden servering, da det ellers vil danne meget væske !!