Logo

Stegt flæsk med ærteragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

12-16 skiver flæsk
500 g ærter frosne
4 dl hønsebouillon
1 spsk smør
salt og peber

Læg flæsket på en rist med en bradepande under og steg det i en varm ovn, 180ºC i ca. 15 minutter. Vend det undervejs og krydr med salt. Imens koges ærter med bouillon. Lad det simre 10 minutter. Pisk det sammen med smør og smag til med salt og peber. Server til det sprød stegte flæsk med en god kartoffel til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her