2 store røde knurhaner eller 4 store fileter med skind. 
Olie
 
Mayonnaise:
30 g æggeblomme. 
10 g æggehvide. 
50 g hele æg. 
125 g solsikkeolie.
3 g Dijonsennep.
3 g sherryvinaigre. 
Salt
 
Salat:
10 valnødder. 
2 stængler bladselleri. 
2 æbler i tern (fx Summer Red). 
16 vindruer. 
Citronsaft. 
Sukker
 
Fileter knurhanerne, men bevar skindet, og stil på køl.
 
Mayonnaise: Kør alle ingredienser til en lind masse, fyld på en chiffonflaske med 2 gospatroner og sæt den i et vandbad ved 60ºC.
 
Salat: Skræl bladselleriene og skær i tynde strimler. 
Halver vindruerne. 
Mariner æbleternene i lidt citronsaft og sukker og blancher valnødderne kort.
 
Steg knurhanefileterne i olie på skindsiden i co. 3 minutter og steg 1 minut på kødsiden.
 
Anret salaten på tallerkenen, sprøjt den varme mayonnaise ved siden af og læg den stegte knurhanefilet på.