750 g svinekam
 
Marinade: 
 ½ tsk rød farve til fødevarer
2 spsk vand
3 fedknust hvidløg
1 spsk fishsauce
1 spsk soyasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk brun farin
2 cm reven, skrællet, frisk ingefærrod
 ½ tsk kinesiske 5-krydderier
Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad. 
Marinade: 
Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. 
Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. 
Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag. 
Forvarm ovnen til 200º. 
Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande. 
Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. 
Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt. 
Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. 
Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.