6 kyllingeoverlår 
½ tsk groft salt 
Friskkværnet peber 
 
Tomatris: 
1-2 friske røde chili
25 g smør 
2 hakkede løg 
4 dl løse ris 
1 ds hakkede flåede tomater 
½ l grønsagsbouillon 
2 spsk paprika 
1 ½ spsk sød chilisauce 
1 tsk groft salt 
Friskkværnet peber 
 
Grønsager: 
6 stilke bladselleri i 3 cm stykker 
2 røde peberfrugter i store tern 
1 tsk groft salt
  
Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad og steg dem i ovnen i 50 min ved 200ºC. 
Flæk chilierne på langs, fjern kernerne under rindende vand og hak dem. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme og svits løg og ris et øjeblik. Tilsæt resten af ingredienserne. 
Lad risen koge ved svag varme under låg i 12 min. 
Tag gryden fra varmen og lad risen trække i 12 min. 
Hæld stegeskyen fra kyllingen over i en gryde og svits bladselleri og grøn peber i 4-5 min. Tilsæt salt. 
Fordel risene i et dybt fad og anret kyllingelår og grønsager ovenpå. 
Stil det i ovnen i 5 min og server det derefter.