40 g   sesamfrø 
2 spsk   olie 
2 tsk   sesamolie 
4 forårsløg hakkede 
2 fed hvidløg finthakkede 
2 tsk   rød chili finthakket 
150 g   rå rejer pillede og rensede 
150 g   frisk fast tofu i tern 
100 g   champignoner i tynde skiver 
1 rød peberfrugt i tynde strimler 
2 spsk   vand 
2 spsk   soyasauce 
2 tsk   sukker 
300 g   hokkien nudler 
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter, panden rystes konstant til frøene er nøddebrune, hældes fra panden og knuses i en morter eller kaffekværn.
Rør olie og sesamolie sammen i en lille  skål. 
Hæld ca. halvdelen i en wok eller en stor, tykbundet pande.
Varmes for jævn varme.
Løg, hvidløg, chili og rejekød lynsteges i 2 minutter.
Tages op og sættes til side.
Tofu lynsteges under omrøring, til den er let gylden.
Tages op og sættes til side.
Kom resten af olien i wokken og tilsæt grønsager.
Lynsteges i 3 minutter, eller til de er netop sprøde.
Kom vand, soyasauce, sukker og nudler i wokken.
Nudlerne vendes forsigtigt i saucen.
Læg låg på og lad dem simre 5 minutter.
Rør derefter godt rundt, tilsæt rejer og tofu, steges under omrøring i 
yderligere 3 minutter for jævn varme.
Drysses med de knuste sesamfrø og serveres.