Logo

Stenbiderrogn med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frisk stenbiderrogn
3 skalotteløg
1 bdt dild
salt
citron
4 skiver toastbrød

Rognen skæres åben, hvis den stadig er i hinderne, og kommes i en rigelig stor skål med koldt vand. Fjern nu hinderne ved at røre godt i skålen med et piskeris. Fjern jævnligt hinderne, der sætter sig på piskeriset. Sigt der så, og gentag proceduren et par gange.
Lad til sidst rognen stå i sigten og dryppe godt af. Rør den så med salt, finthakket løg og dild.

Server den kold i en skål, med ristet toast, citron og evt. cremefraiche til, ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her