1 ½ spsk  sukker
2 ½ spsk  rød vineddike
1 ½ dl  rødvin
1 ds flåede drænede tomater (240 g)
1 spsk  hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
½ stang kanel
1 laurbærblad
¾ kg  lammebov i store  tern
200 g  løg i tern 
½ kg  perleløg
Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. Rør ikke i det. 
Tilsæt vineddike når sukkeret er smeltet til karamel.  
Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken. 
Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater. 
Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern. 
Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min. 
Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 min. og pil dem. 
Når kødet er mørt tages kødet op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre. 
Vend kødet i og varm igennem. 
Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos.