1 kg   oksekød i strimler
2 spsk  olivenolie
¼ l. oksebouillon 
1 st. ds  tomatpasta
2 dl   rødvin
4 spsk  vineddike
3 - 4 fed hvidløg i skiver
2 laurbærblade 
1 - 2 spsk  spidskommen
1 lille  stang hel kanel
½ kg  perleløg 
2 spsk  olivenolie 
Oksekødet skæres i strimler og brunes på en pande i olivenolie. 
Kødet lægges i et ovnfast fad, og panden koges af med oksebouillon som hældes over kødet. 
Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 160°C i 1 time. 
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser undtaget perleløg og det sidste olivenolie. 
Perleløg dryppes godt af og brunes i 2 spsk   olivenolie på en pande. 
Løgene hældes ved kødet, og det hele  får endnu 1 time i ovnen ved 160°C, uden folie.