Logo

Stikkelsbærmarmelade med vanille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg modne stikkelsbær
750 g sukker
½ stang vanilje
Bruges mindre end 750 g sukker skal der tilsættes 1 spsk Atamon pr. kg bær.
 
Bærrene nippes og skylles og hældes i en sigte til afdrypning.
Sukker og 4 dl vand koges til en sukkerlage, bærrene kommes i og marmeladen koges i ca. 20 min. ved svag varme.
Marmeladen skummes hyppigt under denne kogeproces.
Marmeladen hældes på rene glas og der lukkes / bindes til straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her