Logo

Stikkelsbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
¾ kg grønne stikkelsbær
50 g kartoffelmel
citronskal
hel kanel
sukker efter smag
2 æggeblommer
 
Stikkelsbærrene skylles og sættes over ilden i vandet sammen med
citronskal og kanel.
Når de har kogt en halv time, sies suppen og jævnes med det udrørte hvedemel, og gives et opkog og hældes derefter under omrøren i terrinen over sukker og æggeblommer, der er rørt hvide.
Hertil serveres små tvebakker, bagte brød eller biscuits.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her