Dej: 
150 g smør 
¾ dl sukker 
1 æggeblomme 
2 tsk vaniljesukker 
3  ½ dl hvedemel 
Fyld: 
Hindbærsyltetøj 
Pynt: 
Finthakkede mandler eller nødder 
Rør fedtstof og sukker. 
Tilsæt æggeblomme og vaniljesukker. 
Rør hvedemel i dejen til den er smidig.  
Form dejen til 2 ruller, ca 2  ½ cm i diameter og ca 28 cm lange. 
Tril rullerne i mandler eller nødder. 
Lad stængerne hvile i køleskabet  ½-1 time. 
Skær stængerne i ca 1 cm tykke skiver. 
Læg dem på plader med bagepapir. 
Lav en fordybning midt i hver kage og kom syltetøj i. 
Bag kagerne midt i en 175°C varm ovn ca 14 min eller til de er lyst gyldne. 
Lad kagerne køle af på en rist. 
Opbevar kagerne i en dåse med tætsluttende låg eller frys dem ned. Læg gerne smørrebrødspapir mellem lagene, så kagerne ikke klistrer sammen.