8-12 ikke for tynde skiver magert stribet flæsk 
1 æg 
4-5 spsk  rasp 
1-2 spsk  hvedemel 
smør/olie til stegning 
 
Stuvning: 
ca. 1 kg grønne bønner 
50 g smør 
3 spsk  hvedemel 
ca. 6 dl mælk 
  
Bank flæskeskiverne let ud med håndroden og snit et par hak i sværen. 
Vend dem først i sammenpisket æg og dyp dem herefter i en blanding af hvedemel, rasp, salt og peber. 
Steg så flæsket gyldent og sprødt på begge sider i smør/olie på en pande.
Stuvning: 
Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker. 
Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si. 
Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring. 
Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner. 
Server bønnerne med det sprøde, nystegte flæsk og et par skiver rugbrød til.