Logo

Syltede squash/zucchini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg squash

Saltlage:
1 ½ l. vand
120 g salt

Eddikelage:
1 l. eddike
½ kg sukker
1 tsk hvid peber
2 peberfrugter
1 løg
1 peberrod

Vand og salt koges op og afkøles.
Squashen flækkes og skæres i 1 cm brede stykker.
Saltlagen hældes over, og det står natten over.
Aftørres og lægges i glas.
Peberrod skæres i skiver, bland eddike, sukker og hvid peber og kog det op.
Peberfrugterne og løget skæres i ringe, og kommes i den kogende lage.
Der derefter hældes over Squashen, der står til næste dag.
Sies derefter op i en gryde, koges op, skummes og tilsættes Atamon, og hældes tilbage over frugterne, det bindes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her