Logo

Syltet ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk ingefær
3 dl vand
300 g sukker
¼ tsk Atamonpulver eller ½ tsk flydende Atamon
 
Ingefæren skrælles og koges halvmør i vand. Kogevandet kasseres.
Sukker og vand koges til sukkerlage.
Ingefæren kommes i og koges til den er mør ca. 30 min.
Kommes i Atamonskyllede glas.
Lagen koges ind, tilsættes Atamon og hældes over ingefæren.
Glassene lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her