Logo

Tabouleh - Tabbouleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tabouleh - Tabbouleh

 

Enkel og lækker opskrift på mellemøstlig tabouleh - salat med bl.a. bulgur, persille, tomat og citron. Perfekt som let anretning eller tilbehør til fx grillmad.

#

¼ kop fin bulgur (koges) evt couscous
2 kopper fin hakket persille
¼-½ kg røde tomater (efter smag)
½ frisk finthakket mynte
¼ kop finthakket løg
½ kop citronsaft
1 tsk salt (efter smag)
½ kop olie, måske olivenolie

*

Tilbered bulgur eller couscous efter anvisning på posen og lad den afkøle.

Bland bulgur med hakket tomat, løg, mynte og persille i en skål.

Rør dressingen af olie, salt og citronsaft sammen og smag til.

Vend dressingen i salaten og lad den trække i minimum 30 minutter inden servering.

Tabouleh kan sagtens holde sig flere dage på køl.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Bulgursalat med mangoEn god og fyldig salat med masser af smag og bid. Prøv den her! Opskriften er den nemmeste...
• Bulgurspaella med pølse og skaldyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!