Logo

Tabouleh-pyramider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 liter spiret quiona
250 ml forårsløg
saft af 2 citroner
½ liter tætpakket bredbladet persille
125 ml agurk
125 ml tomater

Skyl quinoa’en, hak forårsløget, agurken, tomaterne og persillen fint. Kom alt i en skål og bland grundigt.
Stil det i køleskab og lad smagen sætte sig i en time eller to.
Når du er klar til at servere, hæld da blandingen ud på et fad og form det til en pyramide med dine hænder.
Det skulle gerne forblive pyramideformet!
Pynt med ekstra skiver citron og persille.
Spises med romainesalat som ruller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!