Logo

Tabuleh - Blandet bulgur-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tabuleh er en salat stammende fra de Arabiske lande. Retten laves traditionelt med bulgur hvilket også er tilfældet her. Udover bulgur er der grøntsager som peberfrugt og tomat. Veleget til kødretter. 

 

100 g bulgur
1 peberfrugt
4 solmodne tomater
1 agurk
1 lille løg
1 stor håndfuld persille
Et par blade hovedsalat
1 tsk tørret mynte
1 citron ( saften )
4 spsk olivenolie
Salt

Skyl bulguren med koldt vand og lad den dryppe af i et viskestykke.
Fjern frøstolen og skær peberfrugten og tomateerne i småstykker.
Skræl agurken og skær den i småstykker.
Hak løg og persille hver for sig.
Læg salat bladene underst i salatskålen.
Bland ingredienserne med bulguren og fordel den oven på.
Opløs lidt salt med citronsaften ~ tilsæt olien og hæld over salaten.
Lad den trække ti minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!