Logo

Tabuleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g bulgur
1 agurk
3-4 tomater
bredbladet persille
olivenolie
salt
citronsaft.


Bulguren overhældes med kogende vand og trækker ca 5 min.
Røres løs med en gaffel og blandes med agurk og tomat i små tern. Bredblader persille efter smag hakkes groft og blandes i salaten.
En dressing laves af olie, citronsaft og salt og hældes over salaten.
Dæk med film og lad salaten trække i køleskab i ca 30 min. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frække jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!