Logo

Taco-fyld med tomatrelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g magert hakket svinekød (max. 10% fedt)
1 løg
1 fed hvidløg
1/2 spsk olie
1/2 dl tomatpure
2 tsk kryddermix (fx taco)
evt. 1 lille moden mango
salt, peber
6 tacoskaller
Tomatrelish:
3-4 tomater (250 g)
1 lille løg (evt. salatløg)
200 g majskerner
Dressing:
1 tsk appelsinskal
1 spsk vineddike
1 spsk appelsinsaft
1 1/2 spsk olie
salt, peber
Tilbehør:
peberfrugt
bønnespirer
evt. 1 spsk reven ost

Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner. Riv appelsinskallen og bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld den over grønsagerne og bland det godt. Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring.
Tilsæt tomatpure, kryddermix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost. Hæld væden fra tomatrelishen og server den til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banandessert med flødeskumDenne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os