Logo

Tacofyld med tomatrelish, Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g magert hakket svinekød, max. 10% fedt
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
½ dl tomatpuré
2 tsk krydderimix (fx Taco)
Evt. 1 lille moden mango
6 tacoskaller

Tomat relish:
250 g tomater
1 lille løg (evt. salatløg)
200 g majskerner

Dressing:
1 tsk appelsinskal
1 spsk appelsinsaft
1 ½ spsk olie

Tilbehør:
Peberfrugt
bønnespirer
Evt. 1 spsk reven ost

Skær et låg af tomaterne.
Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger.
Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner.
Riv appelsinskallen og bland alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld den over grønsagerne og bland det godt.
Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring.
Tilsæt tomatpuré, krydderimix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber.
Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost.
Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her