Logo

Tagine med græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tagine med græskar

1 rødløg

3 fed hvidløg

stødt kanel, spidskommen og koriander, 1 tsk af hver

salt og peber

1 tsk stødt ingefær

1/2 tsk cayennepeber

3 gulerødder

2 røde peberfrugter

350 g sødkartofler

500 g græskarkød fra to forskellige sorter

250 g kikærter, på dåse 6 spsk olivenolie

15 tørrede abrikoser

1 spsk koncentreret tomatpure

1/2 l grønsagsbouillon

lidt stødt safran

3 spsk friske korianderblade, hakkede

 

Pil løg og hvidløg. Skær løget i ringe, og hak hvidløgene.

Skræl gulerødderne, og skær dem i kvarter, gør peber­frugterne i stand, og skær dem i tern.

Skræl sødkartofler og græskar, og skær dem i mundrette stykker.

Lad kikærterne dryppe af.

Varm 3 spsk olivenolie op i taginen og svits løg, hvidløg, kanel, spidskommen og koriander heri i 3 min under omrøring.

Til­sæt gulerødder og peberfrugt, og lad dem stege med i 2 min.

Kom kartoffel- og græskartern i blandingen, og giv det hele yderligere 3 min.

Rør kikærter, abrikoser og tomatpure i.

Hæld 1/2 l grønsagsbouillon ved, og bring blandingen i kog.

Rør safran i, og giv retten ca. 20 min under låg.

Smag til med salt, og server med korianderdrys.

Giv couscous til retten.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sveskekompot med vin og teEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os