Logo

Tagliatelle med asparges og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tagliatelle
150 g asparges
40 g smør
1 spsk friskhakket persille
1 spsk friskhakket basilikum
31/2 dl piskefløde
salt og peber
50 g friskrevet parmesan
 
Pastaen koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand.
Hæld vandet fra, men lad pastaen blive i gryden.
Mens pastaen koger, snittes de grønne asparges i små stykker.
Smørret smeltes i en mellemstor gryde, og aspargesstykkerne sauteres i 2 min.
Tilsæt persille, basilikum, fløde, salt og peber, og lad retten koge kort
sammen, ca. 2 min.
Parmesanosten tilsættes og der røres omhyggeligt.
Til sidst hældes den kogte pasta i gryden og varmes godt igennem.
Sørg for, at al pastaen er dækket af sauce.
Serveres i varme pastaskåle, gerne med høvlet parmesan på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os