Logo

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chili og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g okseinderlår eller oksefilet
 
2 spsk olivenolie
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
4 store modne tomater
2-3 røde chili
150 g oliven
1 bundt basilikum
 
400g tagliatelle (båndpasta)
 
frisk salat efter eget ønske
1 limefrugt
2 spsk olivenolie
salt
friskkværnet peber
 
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden og 1 cm, tykke.
Varm 2 spsk olivenolie i en rummelig gryde og brun kødet i 2 minutter.
Skræl løgene og hak dem fint.
Pil hvidløgene og hak dem.
Skær tomaterne i kvarte og kom det hele i gryden og lad det stege med
yderligere 2 min.
Halver chilien og fjern kernerne.
Skær dem i fine strimler og kom dem i gryden til resten sammen med
oliven.
Skru ned for varmen og lad nu gryderetten simre under låg i 20 min.
Smag til med salt og peber og plukket basilikum.
I en gryde bringes letsaltet vand i kog.
Kom så båndpastaen i og lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente".
Eller se efter på anvisningen på pakken.
Hæld så vandet fra, evt. gennem et dørslag og vend så pastaen ned i
kødsaucen.
Skyl salaten, tør den og riv den i mindre stykker.
Kom den i en skål og vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk
olivenolie og et drys salt.
Server pastaretten med salaten og frisk brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FromageOldemors klassiske citronfromage, eller en af de nyere varianter med Baileys, kaffe eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os