Logo

Tagliatelle og krebsehaler i cremet tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

150 g tagliatelle pasta
1-2 poser frosne krebsehaler
1 courgette
1 dåse hakkede tomater med chili
2 spsk cremefraiche 38%
oregano
olivenolie
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning. Skær courgetten i tynde bånd, det er nemt med en kartoffelskræller. Kom courgettebånd i pastaen når der mangler 1 min. af kogetiden. Kom tomater, cremefraiche, salt og peber i en lille gryde og lad det simre 5 min. Kom optøede krebsehaler i saucen og lad dem blive varme. Vend pasta og courgetter med saucen, drys oregano over og server.

Tilbered retten uden krebsehaler og drys ristede pinjekerner på i stedet. Godt tilbehør til fx stegt kylling eller som selvstændig ret.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os