Logo

Tagliolini med trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tagliolini con tartufi
Tagliolini er en norditaliensk specialitet og er æggepasta lavet med 32 æggeblommer pr. kilo.
Men en almindelig god hjemmelavet pasta med de normale mål kan man også selv kaste sig ud i, eller køb frisk pasta af god kvalitet i en specialforretning.

200 g tagliolini
25-30 g friskrevet parmesanost
25-30 g smør
høvlet hvid trøffel efter behag

Kog pastaen i spilkogende, letsaltet vand, til den er mør, smag på den undervejs. Tag lidt af det kogende vand fra i en kop og hæld vandet fra i et dørslag. Hæld pastaen i en skål og bland straks smørret i, tilsæt lidt afkogevandet og bland nu osten i, høvl trøflen over med et trøffeljern og server retten straks.
Uden trøffel er retten også god, suk..
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os