Logo

Tahin-daddelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Giver ½ liter

200 g tahin (olieret sesampasta)
ca. 2 ½-3 dl daddelsirup
Rigeligt af friskpresset citronsaft
Havsalt
Friskkværnet sort peber

Mellemøstens køkkener bruger den flittigt i youghurtprodukter, som ledsager i salater, i pitabrød, til fisk, dip eller tilsat kogte saucer. Men hyppigst ses denne nutellea-lignende crème smurt på brød og fladbrød.

Bland tahin og daddelsirup sammen i en skål og smag til med friskpresset citronsaft, havsalt og friskkværnet sort peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta på limeblade med limesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!