Logo

Tahinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g pasta
4-5 stilke bladselleri 175 g
1 peberfrugt
1 dl yoghurt naturel eller ymer
1 1/2 spsk tahin
1 fed hvidløg
1 spsk vand
1 dl forårsløg eller 2 spsk purløg

Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Hæld den i en sigte og skyl den med koldt vand.
Rens bladselleri og skær den i tynde skiver.
Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i smalle strimler.
Bland grønsager og afdryppet pasta i en skål.
Rør yoghurt, tahin, presset hvidløg og vand sammen.
Smag til med salt og peber.
Kom halvdelen af de snittede forårsløg i saucen og hæld den over salaten lige inden servering.
Pynt med resten af de snittede forårsløg.

Tips: Tahin er sesampasta, der købes i glas. 2 spsk sesamfrø eller 2 tsk
sesamolie kan evt. bruges istedet for.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os