Logo

Tandlægens yndlingsgodter - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tsk husblaspulver
1 bæger vaniljekvark
evt. sødemiddel
20 g hakkede mandler
ananastern
halve vindruer
halve kirsebær
appelsintern
 
Husblasen opløses efter anvisning på pakken og røres i kvarken.
Spred massen ud i en smurt form.
Drys de hakkede mandler over.
Lad massen stivne på et køligt sted.
Ved serveringen skæres den ud i firkanter, der pyntes med ananastern,
halve vindruer osv.
Sæt en tandstik i hver firkant.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her