Logo

Tapioka mel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tapioka mel

 

Tapioka mel er det samme som tapioka stivelse. Melet bruges især som erstatning for glutenholdige meltyper til glutenfri bagning. Men det vinder større og større popularitet som vegansk æggeerstatning og som fortykningsmiddel og jævner til sauce og supper. Derfor kaldes det både mel og stivelse. Findes også som kugler.

 
Tapioka er et stivelsesmel, inddampet af kassavaplantens rodknolde, nært beslægtet med maniok. Af beslægtede danske produkter kan nævnes kartoffelmel og sagomel.
Tapioka bruges industrielt i buddingpulvere og frugtgrødsjævning.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her