Logo

Taratorsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g youghurt
300 g agurk
60 g valnødde kerner
30 g vegetabilsk olie
3 hver fed hvidløg (måske 4)
dild
salt

Varm youghurten op, tilsæt hvidløg, valnød og salt, der er blandet sammen. Tilsæt tilsidst det fint hakkede agurk og dild. Suppen kan fortyndes med vand efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her