Logo

Tarteletskaller med pighvar i selleri fumé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 tarteletskaller:
¼ Selleri
250 g Pighvarfileter eller torskefileter
2 spsk citronsaft
1 ½ dl fiskebouillon
20 g smør
Maizena

Selleri skæres i ensartede tern og ristes i lidt olie, til selleristykkerne har taget farve. Tilsæt citronsaften og lad det koge til saften bliver gyldenbrun. Fiskefonden hældes på panden og koges op. Jævn med Maizena som er rørt ud i koldt vand. Herefter piskes smørret forsigtigt i saucen. Pighvaren skæres i mindre stykker og steges på hver side i ca. 3-4 minutter. Hak persillen fint og vend den i saucen (saucen må herefter ikke koge, da persillen vil blive brun) Tarteletskallerne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Pynt eventuelt med plukket persille. Serveres staks.

Fiskebouillon:
1 kg fiskeben/-rester
1 løg
½ citron
1 ltr. Vand
¼ selleri
½ Porre

Grøntsager renses og skæres groft ud. Fiskeben og grønsager lægges i en gryde, vand hældes over og bringes i kog. Lad det små koge i ca. 20 minutter. Tag gryden fra varmen og lad det trække i 20 minutter. Fonden sigtes og er nu klar til brug. Fonden kan fryses.
Pynt: Plukket persille.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her