Gelé: 
¼ liter hindbær-ribssaft
4 blade husblas
 
mousse: 
125 g  friske eller frosne jordbær
3 spsk  sukker
1 spsk  citronsaft 
3 blade husblad
¼ liter piskefløde, pisket til skum
 
Pynt: 
100 g  friske eller frosne jordbær
1-2 spsk  sukker
4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp. Saften røres i. En skål, der rummer 6 dl, stilles i isvand. Gelésaften hældes i og vendes rundt i skålen, til den er beklædt med gelé. Jordbærrene moses, blandes med sukker, citronsaft og den udblødte, smeltede husblas. Flødeskummet vendes forsigtigt i. Moussen fyldes i formen, der dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen. Desserten afkøles. Kort tid før serveringen dyppes formen et sekund i kogende vand. Buddingen vendes ud og garneres med sukkerstrøede jordbær.
Desserten kan også laves i en randform. Når den er rettet an, fyldes den med ananasterninger i midten.