Logo

Tom Yam Goong - suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 mellemstore rejer
4-5 kop pervand
2 stilke citrongræs (skæres som tændstikker)
2 stk frisk galangarod (skæres i skiver)
1 spsk fiskesauce
2 tsk lime saft
6-7 citronblade
2 forårsløg (skæres i skiver).
2 stk chili (flækkes)
2 stk skalotteløg små (hakkes fint)
3-4 stilke koriander (bladende plukkes af)

Kom vandet i en gryde og tilsæt så skalotteløg, galangarod, fiskesauce og citrongræs, bring i kog, og kog ca. 3 min.
Tilsæt rejerne og kog 1 min.
Tilsæt så citronblade, limesaft og chili og kog igen ca. 1 min.
Retten tages af og serveres i 2 små skåle og serveres som en suppe. Korianderblade og forårsløg drysses i de 2 skåle, og retten er klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her