Logo

Tomatmarmelade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g røde eller grønne tomater
revet skal og saft af 1 citron
1 kg syltesukker
 
Skold og flå tomaterne.
Fjern stilken, og skær tomaterne i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne i en rustfri gryde, og kog dem i 5 minutter (røde tomater) eller 10 minutter (grønne tomater) under omrøring.
Tag gryden af varmen.
Skum marmeladen, og lad den stå i 15 minutter.
Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til.
Opbevares koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her