Logo

Torskefad med øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 skiver torsk
2-3 løg
6 dl pilsnerøl
hvedemel
smør
5 spsk cornichons
1 citron
1 ½ dl fløde
muskat

Løgene hakkes og svitses let i smør, uden at de tager farve.
4 dl øl hældes ved og koges ind til det halve.
Torskeskiverne, ca 2 cm tykke, vendes i hvedemel.
Smør smeltes på en pande og torskeskiverne steges kort, så de lige tager farve på hver side.
Derefter lægges de i et ovnfast fad og dækkes af løgene, ølskyen og de
hakkede cornichons og citronskiver uden kerner.
Fadet krydres med med salt, peber og et lidt revet muskat.
Yderligere væde hældes ved, halvt fløde og halvt øl, dog ikke så meget, at det dækker.
Fadet dækkes med alufolie og torsken koges i ovnen ved 175°C i 12-15
min. alt efter skivernes tykkelse.
Serveres med små nye kartofler - og nu smager det dejligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her