Logo

Torskesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kogt torsk
3 dl friske ærter
1 løg, skåret i terninger
1 bundt persille
1 citron i skiver
2 dl mayonnaise

Blanchér ærterne og løgterningerne hver for sig og bland dem forsigtigt med fisken, mayonnaise, og dild.
Serveres i portionsskåle og pyntes med citronskiver.

Variation: bland andre grønsager i og evt. makaroni eller andre former for nudler og pasta. Brug en dressing i stedet for mayonnaise.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her