Logo

Tranebærkompot 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tranebær
3-5 dl melis
2 spsk revet appelsinskal
1 tsk revet citronskal.
 
Uundværligt, originalt tilbehør til den amerikanske Thanksgiving-middag.
Skyl tranebærrene i en sigte i koldt vand og hæld imens ½ dl vand i en
gryde og bring det i kog med mindst 3 dl sukker.
Når dette er smeltet, tilsættes bærrene og koges i 6-8 minutter.
Tag gryden af ilden og tilsæt de revede skaller.
Hæld kompotten i en skål, dæk til og opbevar den i køleskabet til næste
dag.
Serveres koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her