Logo

Udsmidere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2-3 æg afhængig af størrelsen
1/2 spsk oliemargarine
3 stykker toastbrød
2 spsk smør
3 skiver bacon el. skinke
3 skiver ost der er egnet til at smelte
salt og peber
krydderier efter smag
 
Brun toastbrødene på den ene side i en spsk smør ved middel varme, og derefter på den anden side i endnu en spsk smør.
Kom derefter lidt oliemargarine på panden og steg baconen.
Tag dem af panden (lad fedtstoffet blive på panden) og slå alle tre æg ud ved siden af hinanden. steg dem til overfladen er fast.
Læg baconen ovenpå hvert æg, krydr og afslut med at lægge ost over. Når osten er smeltet hældes "æggekagen" forsigtigt over toastbrødene, der er lagt i en trekant på en tallerken.
Spises med kniv og gaffel.
Denne ret er et typisk hollandsk mellemmåltid, er dejligt nemt at lave og falder i selv børnenes smag. Til tider spises det også til morgen eller frokost og kan købes på flere restaurationer i landet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananasringe, bagt med kanel - 0 fedtFedtfattig dessert med ananasringe med sukker og kanel der bages i ovnen. Alternativt kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os