Logo

Uglegylp på skovbunden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg kartofler
500 g hakket spinat
1 spsk smør
salt
1 pose kyllinge spareribs 

     
Kog kartoflerne møre, mos dem og bland hakket spinat og smør i.
Juster med kogevandet og smag til med salt
Hæld op i ovnfast fad, og bred mosen ud, placer kyllingespareribsene ovenpå
Sæt det ind i ovnen på 200°C i 20 min
Marinaden fra kyllingerne flyder ud over mosen, og giver det hele et ret ulækkert udseende, smagen derimod er helt i top.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kræmmerhuse med flødeskum og hjemmelavet syltetøjDenne gammeldags sommer-dessert kan fyldes med hjemmelavet syltetøj eller sæsonens friske...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os