Logo

Ukrainebrød Lyst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ukrainebrød Lyst

 

2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time. Bagetid: ca. 40 min. Fryseegnet.

 

50 g gær

½ liter vand

4 spsk olie

100 g sigtemel (1½ dl)

1 spsk salt

ca. 800 g hvedemel (ca. 13 dl)

*

1. Udrør gæren med lidt af vandet.

Kom resten af vandet i.

Tilsæt olie, sigtemel, salt og hvedemelet.

 

2. Ælt dejen godt sammen og stil den til hævning på et lunt sted i ca. 1 time.

 

3. Slå dejen ned og form den til 2 runde brød.

Lad dem efterhæve ½ time.

Bag dem på en melet bageplade i midten af ovnen ved 200 °C i ca. 40 min.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronbrød - Brød med syrlig smagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Surbrød Gammeldags2 brød. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid, surdej: 10-12 timer. Hævetid, dej: 1½-2...
• Græsk landbrødDette brød er nemt at gå til og smager skønt til nærmest alting. Helt klart en favorit hos...
• Melon med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!