Logo

Ullas Sommerret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 kyletter
salathovede
champignon
1/2 l cremefraiche 9%
løg
hvidløg
rejer
persille
cherrytomater
salt og peber
 
Salaten snittes og lægges i et stort fad.
Champignon tørristes på panden og afkøles.
Cremefraiche røres med hakket rå løg samt hakket hvidløg.
Persille hakkes og tilsættes samt de afkølede champignon.
Smages til med salt og peber og rejerne vendes i.
Kyletterne steges og lægges på salaten - dressingen hældes over og der pyntes med cherrytomater.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbær med yoghurt og ahorn- blåbærsirupHvis du vil serverer en super let og lækker dessert, så er dette måske noget for dig?...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os