Logo

Ungarsk Gullach suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 mellemstore kartofler (i tern)
500 g oksekød i tern
4 l. vand
2 ½ terning bouillon
25 skivede gulerødder
3 skivede porrer
250 g majs
½ dl madolie
1 spsk paprika
1 tsk oregano

Først sætter du vandet over kog, så hælder du bouillon og olie i, rører det ud.
Derefter kommes grønsagerne i.
Kødet svitses på en pande, tilsættes krydderier, og hældes over i gryden.
Skru op på ⅔, 4/6 eller 8/12 og vent i en halv time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæretrifli i chokoladegitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!