Logo

Ungarsk gullaschsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g oksebov
200 g hakkede løg
1 spsk paprika
1 ds flåede tomater
300 g kartofler i terninger
40 g margarine
1 1/2 l. vand eller bouillon
evt. lidt salt
evt. lidt cremefraiche 38 %

Kødet skæres i små terninger.
Margarinen smeltes i en gryde og heri svitses løg og kød.
Salat og paprika tilsættes og derefter 1/2 liter bouillon eller vand.
Når kødet er næsten mørt, kommer mankartoflerne, tomaterne og resten af vandet eller bouillonen ved og suppen koger videre, til kødet er helt mørt.
Suppen smages til, evt. med lidt cremefraiche.
Serveres i suppekopper med friskbagt flûtes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!