Logo

Ungarsk gullashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g skært oksekød i tern
2-3 løg
paprika
2-3 laurbærblade
1 l oksebouillon
4 spsk tomatpuré
ca. 6 kartofler i tern
salt, peber, oregano
 
Løg og paprika svitses, uden at løgene tager farve.
Oksekødet tilsættes og brunes.
Kom oksebouillon og tomatpuré over kød og løg.
Tilsæt ligeledes laurbærblade, salt og peber.
Lad retten simre under låg i ca. 40 min.
Herefter tilsættes kartoflerne i tern og retten simre i yderliger 20 min.
Smages herefter til med oregano.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os