Logo

Ungarsk gullashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

# Ingredienser

400 g skært oksekød i tern
2-3 løg
paprika
2-3 laurbærblade
1 l oksebouillon
4 spsk tomatpuré
ca. 6 kartofler i tern
salt, peber, oregano
 

* Tilberedning

Løg og paprika svitses, uden at løgene tager farve.
Oksekødet tilsættes og brunes.
Kom oksebouillon og tomatpuré over kød og løg.
Tilsæt ligeledes laurbærblade, salt og peber.
Lad retten simre under låg i ca. 40 min.
Herefter tilsættes kartoflerne i tern og retten simre i yderligere 20 min.
Smages herefter til med oregano.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksesteg med glaserede løgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf Rydberg og frugtsalatBøf Rydberg er svensk luksus-biksemad, der laves af godt oksekød. Desserten en frisk...
• FarmerbøfferDe fleste kan lide en bøf som har en stegeskorpe udenpå og er lyserød indeni. Hvis bøffen...
• AnanasfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!